33ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου των Δικηγορικών συλλόγων

Παρά τον αφόρητο καύσωνα που επικρατεί στο Αγρίνιο συνεχίζεται το 33ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου των Δικηγορικών συλλόγων που άρχισε την 28η Ιουνίου και θα τελειώσει την 9η Ιουλίου.

Συμμετέχουν 18 ομάδες και οι αγώνες είναι συναρπαστικοί. Τηρούνται όλες οι προδιαγραφές των ποδοσφαιρικών αγώνων και τα λιγα επί πλέον κιλά που τυχόν έχουν κάποιοι ποδοσφαιριστές ελάχιστα επιδρούν στην απόδοσή τους. Το κίνητρο για την νίκη τους κάνει έφηβους.

Ο θεσμός του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ποδοσφαίρου Δικηγορικών Συλλόγων, στο οποίο συμμετέχουν κάθε χρόνο περίπου 30 με 40 ομάδες από τους περισσότερους δικηγορικούς συλλόγους της χώρας καθιερώθηκε το 1985 με πρωτοβουλία του ΑΡΜΕΝΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΛΥΣΊΑ, ομάδων των δικηγορικών συλλόγων Θεσσαλονίκης και Αθήνας, έχοντας σαν στόχο την άθληση και την συνεχή επαφή και την γνωριμία των δικηγόρων της χώρας.

Το πρωτάθλημα ξεκινά τον Ιανουάριο κάθε έτους με την προκριματική φάση στην οποία οι ομάδες που συμμετέχουν χωρίζονται σε ομίλους. Οι προκρινόμενες ομάδες συμμετέχουν στη τελική φάση που διεξάγεται το πρώτο δεκαήμερο του Ιουλίου σε διαφορετική κάθε φορά πόλη.
Το εφετινό πρωτάθλημα είναι το 33ο όπως αναφέραμε και διεξάγεται στη πόλη του Αγρινίου και συμμετέχουν 16 ομάδες.

0 Comments

Leave a Comment

Login

Welcome! Login in to your account

Remember me Lost your password?

Lost Password